خواص خوردن چای سبز در بارداری و حاملگی+چای سبز در بارداری ضرر دارد
خواص و عوارض مصرف چای سبز در بارداری و حاملگی در سایت جسارت
چای سبز در بارداری,چای سبز در بارداری ضرر دارد,چای سبز در بارداری,مضرات چای سبز در بارداری,فواید چای سبز در بارداری,اثر چای سبز در بارداری,چای سبز برای بارداری مضر است,آیا چای سبز در دوران بارداری مضر است
در این مطلب
از سایت جسارت به خواص و عوارض مصرف چای سبز در بارداری و حاملگی می
پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.توصیه
های علمی وجود ندارد که بگوید نباید از مصرف چای سبز در دوران بارداری
خودداری کرد. بنابراین لذت بردن از یک فنجان یا دو بار در روز را از دست
ندهید.با این حال، نباید بیش از حد چای سبز نوشیدنی مصرف کنید، زیرا بسته
به اینکه چگونه آن را دم کنید، کافئین کمتری نسبت به چای استاندارد دارد.به
میزان 200 میلی گرم کافئین در روز، که حدود سه یا چهار فنجان چای سبز است،
نگه دارید. این حد باید شامل تمام منابع کافئین باشد، بنابراین قهوه، نوشابه، کولا، نوشیدنی های انرژی و شکلات را در مقدار روزانه خود شمارش کنید و امارشان را داشته باشید♦همانطور
که گفته شد چای باعث کاهش جذب اسید فولیک بدن انسان میشود که برای جنین
بسیار حیاتی است. علاوه بر این همه انواع چای حاوی کافئین (هر چند به مقدار
کم) هستند و بنابراین مصرف آن در حاملگی باید محدود و کم باشد.ولی باید
توجه داشت که مصرف متوسط آن در حین حاملگی ضرر خاصی ندارد. با اینکه چای
سبز برای سلامتی انسان مفید شناخته شده است در سال های اخیر در مورد مصرف
آن در بارداری نظرات مختلفی مطرح می شود. تنها دلیلی که اکنون برای مفید
بودن آن بیان میشود این است که چای سبز حاوی آنتیاکسیدان است و ضد سرطان می باشد. آنتیاکسیدانها موادی هستند که موجب پیشگیری از آسیب سلولی و بروز بیماریهایی مثل افزایش فشار خون،
بیماریهای قلبی و برخی انواع سرطان میشوند. بعضی مطالعات هم نشان
دادهاند که چای موجب سلامت بیشتر دهان و استخوان و افزایش مقاومت بدن در
مقابل ویروسها و باکتریها میشود و خوردن آن برای مبتلایان به این
بیماریها مفید است و توصیه می شود
چای سبز در بارداری
توصیه متخصصین برای خانم های باردار عدم مصرف چای سبز در این دوران است و به دلیل کافئین بالای آن حساسیت بیشتری در مصرف آن ذکر شده است. بیش از ۴ هزار سال است که چای سبز به عنوان یک نوشیدنی مهم در آسیا استفاده میشود چون اعتقاد بر این است که این چای به هضم غذا، تنظیم قند خون و کنترل خونریزی کمک میکند. با وجود همه این خواص چای سبز حاوی کافئین زیادی است که مصرف آن را در دوران بارداری با اما و اگرهای زیادی مواجه کرده است. فواید چای سبز چای سبز حاوی آنتی اکسیدنهای زیادی است که برای مقابله با سرطان بسیار مفید تلقی میشود.این چای خواص آنتی اکسیدانی قویتری نسبت به چای سفید و سیاه دارد. چای سبز همچنین دارای اسید اسکوربیک یا همان ویتامین C و مواد معدنی مانند روی، منگنز و کروم است.
دلیل دیگر برای کمتر مصرف کردن آن این است که میزان جذب آهن را (که برای خونسازی در دوران بارداری بسیار مهم است) کاهش میدهد. بنابراین پیشنهاد میشود که در مصرف انواع چای اعتدال را رعایت کنید و بهخصوص آن را همراه با قرص اسید فولیک و آهن یا بلافاصله بعد از غذاهای سرشار از آهن استفاده نکنید.
چای سبز در بارداری مضر است
مطالعات نشان داده چای سبز میتواند به کاهش خطر ابتلای فرد به بیماریهای قلبی عروقی، پوسیدگی دندان، سنگ کلیه و سرطان کمک میکند. با وجود تمام این مزایا، مصرف چای سبز در دروان بارداری به دلیل محتوای پر کافئینی که دارد چندان توصیه نمیشود. مزایای چای سبز در بارداری خطر پره اکلامپسی در زنان بارداری که فشار خون بالا دارند، زیاد است. بنابراین مصرف چای سبز میتواند به تنظیم فشار خون بالا کمک کند. تحقیقات نشان داده چای سبز میتواند سیستم ایمنی بدن را هم در دوران بارداری تقویت کند. اما همه اینها به این شرط است که در مورد مصرف آن با پزشک مشورت شود. کافئین چای سبز مناسب نیست با وجود تمام مزایای چای سبز برخی متخصصان هشدار میدهند مادران باردار نباید زیاد از این چای استفاده کنند.
مطالعات نشان میدهند زنانىکه به میزان 1 تا 2 فنجان چاى سبز در روز حدود 3 ماه قبل از باردارى و طى 3 ماهه اول مینوشند، دو برابر بیشتر با خطر داشتن کودکى با نقایص لوله عصبى روبهرو هستند.
چای سبز در بارداری ضرر دارد
به طور کلی یک فنجان چای سبز ۲۰ میلی گرم کافئین دارد که البته در مقایسه با همین اندازه قهوه که ۱۲۰ میلی گرم کافئین دارد، زیاد نیست اما توصیه کلی به زنان باردار این است که مصرف کافئین را در این دوران کم کنند کافئین باعث میشود آب زیادی از بدن دفع شود و اگر به اندازه کافی آب ننوشید بدن کم آب میشود. کافئین همچنین از جفت عبور کرده و جریان خون جنین را کاهش میدهد. ثابت شده است سطوح بالای کافئین میتواند منجر به سقط جنین، تولد جنین مرده و نوزاد با وزن کم شود. جذب اسید فولیک را کم میکند این نوشیدنی با متابولیزاسیون اسید فولیک تداخل ایجاد میکند. چای سبزی مادهای به نام گالات دارد که میتواند سطح فولات را در بدن کاهش دهد. اسید فولیک یا فولات یکی از مهمترین مواد مغذی در طول بارداری است. یکی از تحقیقات نشان میدهد خطر نقص لوله عصبی مثل اسپینا بیفیدا در نوزادانی که مادران آنها در زمان لقاح یا ابتدای بارداری از مقدار زیادی چای سبز استفاده کردهاند افزایش پیدا میکند.
همانطور که میدانید ایجاد نوسانات هورمونی در بدن زنان حامله، اغلب به افسرده شدن این مادران منجر میشود. تیامین موجود در چای سبز، ترکیبی است که به عنوان یک ماده آرامشبخش در بدن مادران باردار عمل کرده و به درمان افسردگی بعد از زایمان آنها هم کمک زیادی خواهد کرد.
خواص چای سبز در بارداری
نقص لوله عصبی مثل اسپینا بیفیدا معمولا در اثر کمبود اسید فولیک بوجود می آید. چه مقدار چای مناسب است نوشیدن چای سبز در حد اعتدال مشکلی ایجاد نمیکند به همین منظور معمولا گفته میشود ۲ تا ۳ فنجان در سه ماهه دوم اشکالی ندارد.از آنجا که خطر بالقوه چای سبز بر سطح فولات به اثبات رسیده است باید در سه ماهه اول از نوشیدن این چای پرهیز کنید اما مصرف آن در سه ماهه دوم و سوم با اندازهای که گفته شد اشکالی ندارد. مصرف برگ سبز با چای سبز اگر به نوشیدن این چای علاقه دارید باید در کنار آن از مواد غذایی غنی از فولات مانند سبزیهای برگ سبز هم زیاد استفاده کنید. همه زنان باردار باید در طول روز دست کم ۴۰۰ تا ۶۰۰ میکروگرم اسید فولیک دریافت کنند. در نهایت اینکه در مورد مصرف این چای در بارداری با پزشک مشورت کنید.