در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم در مورد طرز تهیه بابا غنوج لبنانی بسیار خوشمزه+جزئیات کامل و عکس صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و با دادن نظرات ما در بهبود کیفیت سایت یاری نمایید.
بابا غنوج در واقع یک پیش غذا در خاورمیانه می باشد، که سرو این پیش غذا در خاورمیانه طرفداران زیادی دارد و به آن بابا گانوش و یا متبّل نیز می گویند و دارای چند دستور پخت مجزا می باشد، که در این بخش می توانید، با طرز تهیه بابا غنوج لبنانی که همچون هوموس و تبوله در ایران طرفداران زیادی دارد آشنا شوید.
طرز تهیه بابا غنوج
مواد مورد نیاز برای تهیه بابا غنوج لبنانی عبارت است از:
- بادمجان/ سه عدد
- زیره سبز/ یک دوم قاشق چایخوری
- سیر/ سه حبه
- طحینه(ارده)/ یک دوم فنجان
- آب لیمو/ سه قاشق سوب خوری
- فلفل قرمز/ یک دوم قاشق چایخوری
- روغن زیتون/ به میزان کافی
- نمک/ به مقدار لازم
دستور پخت بابا غنوج لبنانی:
برای درست کردن بابا گانوش ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید و آن ها را به صورت قطعات نسبتا درشت خرد کنید.
داخل یک قابلمه مقداری آب و مقدار کمی نمک بریزید، سپس بادمجان های خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید، تا بپزند.
پس از نرم شدن بادمجان ها، آن ها را از داخل قابلمه خارج کنید و پوست آن ها را بگیرید، البته می توانید از همان ابتدای کار پوست بادمجان ها را بگیرید. سپس بادمجان ها را بکوبید تا له شوند.
همچنین می توانید بادمجان ها را به شکل کامل کبابی کنید و بعد از گرفتن پوست بادمجان ها، آن ها را بکوبید.
حال بادمجان ها را با دست و یا پشت قاشق فشار دهید، تا مقداری آب موجود در آن ها خارج گردد. این عمل برای رفع تلخی بادمجان موثر می باشد.
در ادامه باید سیر را له کنید و آن را به همراه نمک، زیره سبز و طحینه (ارده یا خمیر کنجد) به بادمجان ها اضافه نمایید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
در مرحله بعد دستور پخت بابا غنوج، فلفل و آب لیمو را نیز به مواد بیافزاید و مواد را کاملا با هم مخلوط نمایید.
در آخر، روغن زیتون را کم کم به آن اضافه کنید و مواد را به هم زنید.
از این که با آموزش پخت بابا غنوج با ما همراه بوید، از شما عزیزان متشکریم، امیدواریم این پیش غذای خوشمزه لبنانی را در منزل تهیه کنید و از سرو آن لذت ببرید.
The post طرز تهیه بابا غنوج لبنانی بسیار خوشمزه appeared first on آرگا.