در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم در مورد انواع دسر مجلسی + طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله خرده شیشه + ژله خرده شیشه با پاناکوتا+جزئیات کامل و عکس صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و با دادن نظرات ما در بهبود کیفیت سایت یاری نمایید.
ابتدا درون نصف لیوان شیر سرد، پودر ژلاتین را بریزید و روی حرارت غیر مستقیم حل کنید. سپس شکر، بقیه شیر و وانیل را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. وقتی شکر حل شد، ژلاتینی که قبلا حاضر کرده بودید را به آن اضافه کنید. خامه را هم برای این که از سفتی دربیاید و شل شود ، با چند قاشق از مواد دیگر حل کنید ، بعد به کل موادی که روی حرارت گذاشته بودید اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید (نگذارید جوش بخورد، فقط در حد گرم شدن کافی است).
مخلوط بدست آمده را داخل ظرفی بریزید و به مدت ۶ ساعت درون یخچال بگذارید. سپس داخل ظرف های مستطیل شکل ، چند رنگ پودر ژله ساده درست کنید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شوند (طعم و رنگ ژله ها بستگی به ذائقه خودتان دارد). بعد از اینکه ژله ها آماده شدند ، آنها را به اندازه هایکوچک برش دهید و روی پاناکوتا بریزید.
مطلب پیشنهادی: دسر مجلسی کوکی شکلاتی با بستنی
ابتدا ژله ها را آماده کنید و به شکل های دلخواه برش بزنید بعد پاناکوتا را آماده کنید و فقط اجازه دهید کمی سرد شود (نگذارید خود را بگیرد) سپس درون یک ظرف شیک بریزید و ژله های خرد شده را هم درون آن بریزید و هم بزنید و بگذارید یخچال تا کاملا سفت شود. بعد از قالب دربیاورید و دور آن را تزئین کنید.
از این دسر برای پذیرایی در انواع مهمانی های خودمانی و مجلسی می توانید استفاده کنید چون علاوه بر ظاهر بسیار شیکی که دارد ، طعم بسیار خوشمزه ای هم دارد. بخاطر موادی هم که برای تهیه این دسر استفاده شده، از این دسر می توان به عنوان یک میان وعده مقوی نام برد.
مطلب پیشنهادی: دسر مجلسی ژله رولتی با بستنی
نکته کلیدی: اگر می خواهید که ژله هایتان شفاف تر و براق تر شوند از آب سرد استفاده نکنید و در تهیه ژله ها فقط از ۲ لیوان آبجوش استفاده کنید و پودر ژله ها را به طریق بن ماری درست کنید یعنی روی حرارت غیر مستقیم (بخار کتری) قرار دهید.