همه چیز در مورد خواص مصرف کاسنی فرنگی یا آندیو
کاسنی فرنگی ،کاسنی فرنگی چیست،کاسنی فرنگی یا آندیو،سالاد کاسنی فرنگی،کاسنی فرنگی،خواص کاسنی فرنگی،کاشت کاسنی فرنگی
در این مطلب از سایت جسارت به خواص کاسنی فرنگی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
خواص کاسنی فرنگی
کاسنی های فرنگی یکی از سبزیجات برگ سبز با عطر و طعم تقریبا تلخ است. با این وجود، کاسنی فرنگی یک گیاه سالم است که
سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین C و ویتامین A و… می باشد. کاسنی فرنگی محصول فصل خنک است و برای رشد به
خاک حاصل خیز با زهکشی خوب نیاز دارد. کاسنی فرنگی یکی از سبزیجات محبوب در اروپا می باشد.
آندیو یا کاسنی های فرنگی یکی از سبزیجات زمستانی فوق العاده است.
این سبزی سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی مفید است که شما را تا بازگشت فصل بهار سرحال نگه می دارد و
اجازه نمی دهد احساس خستگی و کسالت داشته باشید. البته خواص این سبزی به اینجا ختم نمی شود بلکه
به لاغری و جوان ماندن سلولها کمک کرده و برای خانمهای باردار نیز بسیار مفید است.
آندیو شکل و شمایل بامزه ای دارد و از خانواده ی کاسنی هاست و به آن کاسنی فرنگی یا کاسنی سالادی هم می گویند.
این سبزی در محیط های تاریک کشت می شود تا از فرایند فوتوسنتز جلوگیری شده و رنگ آن کاملا سفید از آب در بیاید.
آندیو، ترد، شیرین با کمی مزه ی تلخ است و برای تهیه ی انواع سالادها و غذاها مصرف می شود. به طور کلی این سبزی پرخاصیت خدمت زیادی به سلامتی می کند.
کاسنی فرنگی یا آندیو
آندیو یکی از سبزیجات برگ دار با کالری بسیار کم است. 100 گرم از برگ های تازه کاسنی های فرنگی تنها 17 کالری دارد.
با این حال، با مصرف 100 گرم کاسنی های فرنگی در روز، حدود 8 درصد از فیبر توصیه شده در روز تامین می شود.
مطالعات تحقیقاتی جدید نشان داده اند که سطح بالای اینولین و فیبر موجود در کاسنی فرنگی، میزان گلوکز و کلسترول LDL را
در افراد دیابتی و افراد چاق کاهش می دهد. به دلیل سطح بسیار پایین چربی و کلسترول در کاسنی فرنگی، یک غذای مورد پسند
برای بیماران قلبی می باشد. فیبر بالای کاسنی های فرنگی مشکلات روده را کاهش می دهد و از یبوست جلوگیری می کند.
مصرف کاسنی فرنگی همچنین باعث شکستن سنگ کلیه می شود.
آندیو غنی از ویتامین A و بتا کاروتن است. این دو ترکیب دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند.
کاروتن در بدن انسان به ویتامین A تبدیل می شود. علاوه بر این ویتامین A برای حفظ غشاهای مخاطی و داشتن پوستی سالم مورد نیاز است.
همچنین ویتامین A قدرت دید چشم را افزایش می دهد. برای مقابله با مشکلات چشم مثل دژنراسیون ماکولا، آب مروارید و
همچنین گلوکوم، آب کاسنی فرنگی به همراه آب هویج و جعفری بسیار مفید است. استفاده مکرر از این ترکیب مشکلات چشم را به شدت
کاهش می دهد. مصرف سبزیجات و مواد غذایی سرشار از ویتامین A از بدن در برابر ابتلا به سرطان ریه و حفره دهان محافظت می کند.
کاسنی فرنگی دارای مقادیر زیادی از ویتامین های ضروری گروه B مانند فولیک اسید، پانتوتنیک اسید(ویتامین B5)، پیریدوکسین(ویتامین B6)،
تیامین(ویتامین B1) و نیاسین(ویتامین B3) می باشد. این ویتامین ها که از طریق منابع خارجی در بدن تامین می شوند،
در ذخیره انرژی بدن، پروتئین، کربوهیدرات نیاز هستند و همچنین برای متابولیسم نیز ضروری می باشند.
همچنین کاسنی های فرنگی مقادیر زیادی ویتامین K و ویتامین C نیز دارد.
بیشتر بخوانید :
درد بیضه
برگ سنا برای لاغری
زردچوبه و سرطان
اندازه طبیعی بیضه
محتوی بالای کلسیم در آندیو برای مراقبت از دندان ها و استخوان ها بسیار مفید می باشد و
با مصرف مرتب آن از ابتلا به پوکی استخوان نیز جلوگیری می شود.
از آب کاسنی فرنگی مخلوط با آب میوه های طبیعی برای درمان مشکلات پوستی استفاده می شود و باعث از بین بردن آکنه می شود.
علاوه بر این مصرف آب کاسنی فرنگی طبیعی باعث ایمنی در برابر ایجاد جوش در پوست می شود.
خواص درمانی کاسنی فرنگی
کاسنی فرنگی دارای ویتامین E است که این ویتامین از ابتلا به سرطان پروستات جلوگیری می کند. تحقیقات نشان داده اند که
با مصرف مواد غذایی که ویتامین E دارند از شروع بیماری آلزلیمر جلوگیری می شود.
علاوه بر این، کاسنی فرنگی منبع خوبی از مواد معدنی مانند منگنز، مس، کلسیم، آهن و پتاسیم است. منگنز به عنوان
کوفاکتور برای آنزیم های آنتی اکسیدان و سوپراکسیداز دیسموتاز استفاده می شود. پتاسیم نیز یک
الکترولیت مهم داخل سلول است که با اثرات فشار خون بالا ناشی از سدیم مقابله می کند.
مخلوط آب کاسنی فرنگی، آب هویج و آب کرفس بهترین کمک برای کاهش حملات آسم می باشد.
آب کاسنی فرنگی همراه با آب کرفس و جعفری برای افرادی که مبتلا به کم خونی هستند بسیار مفید می باشد.
کاسنی فرنگی همچنین برای کبد و کیسه صفرا نیز خیلی مفید است و به پاکسازی کیسه صفرا کمک می کند.
کسانی که می خواند وزن کم کنند می توانند از کاسنی فرنگی به دلیل کالری بسیار کمی که دارد در غذاهای خود استفاده کنند.
مصرف آندیو به صورت نپخته و یا حتی آب آن، در کاهش وزن موثر می باشد.
مطالعات نشان داده اند مصرف کاسنی فرنگی برای خانم های باردار نیز مفید می باشد و
در جلوگیری از مبتلا شدن نوزادان به عیوب تولد کمک می کند.
آندیو جزو سبزیجاتی است که جبران مافات می کند. یعنی از کمبود ویتامین جلوگیری کرده و اجازه نمی دهد خستگی ناشی
از این کمبود به جان تان بیافتد. چون سرشار از پتاسیم، منیزیم، زینک و کلسیم و مواد مغذی لازم برای بدن است.
خواص کاسنی
کاسنی های فرنگی تازه باید با آب سرد شسته شود. برگ هایی که خیلی زرد هستند و هر برگی که تغییر رنگ داده است را
باید دور انداخت. برگ ها را با استفاده از چاقو ریز ریز می کنند. کاسنی های فرنگی بلانچ شده در فروشگاه ها به فروش می رسد.
بلانچ کردن باعث می شود طعم تلخ کاسنی فرنگی از بین برود. برای بلانچ کردن باید سبزی ها را در یک سبد فلزی ریخته سپس
آن ها را در آب در حال جوش فرو برد و روی آن را پوشاند. بعد از این که آب دوباره به جوش آمد، کاسنی فرنگی ها را از آب جوش
بیرون آورده و آن را در یک ظرف آب سرد و یخ قرار می دهیم. کاسنی فرنگی ها را باید به میزان همان زمانی که در آب جوش بوده اند در آب یخ قرار داد.
استفاده از کاسنی فرنگی در سالادهای پیاز دار فرانسوی بسیار عالی است. در سوپ هم می توان از کاسنی فرنگی به
صورت سرخ کرده استفاده کرد. کاسنی فرنگی در سالاد، هم به صورت پخته و هم به صورت خام مصرف می شود.
چون به عقیده ی متخصصان تغذیه در ترکیب این سبزی تناسب پتاسیم/سدیم بسیار بالاست و در نتیجه کلیه ها به
خوبی از پس دفع و تصفیه ی بدن بر می آیند. البته توجه داشته باشید که مصرف این سبزی برای
افرادی که از نارسایی کلیوی یا سنگ کلیه رنج می برند توصیه نمی شود.
آندیو یکی از منابع فوق العاده ی فولات (ویتامین B9) است. 100 گرم از این سبزی پرخاصیت حدود 11 درصد نیاز روزانه ی ما به این
ویتامین ضروری را تامین می کند. فولات برای سنتز، ترمیم و عملکرد خوب مواد ژنتیکی لازم و ضروری است. به همین دلیل به
خانمهای باردار توصیه می شود که در آغاز بارداری برای کاهش خطرات ناهنجاری ستون فقرات جنین(ناهنجاری لوله ی عصبی) فولات بیشتری جذب کنند.
در نتیجه این سبزی فوق العاده می تواند راهی برای جذب هر چه بیشتر فولات باشد.
کاسنی فرنگی
بیشتر بخوانید :