قار و قور شکم,بیماری قار و قور شکم, قار و قور شکم در بارداری,علائم قار و قور شکم,درمان قار و قور شکم,درمان قار و قور شکم با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان قار و قور شکم, قار و قور شکم را چگونه درمان کنیم, قار و قور شکم در کودکان, قار و قور شکم در بزرگسالان, قار و قور شکم در نوزادان, قار و قور شکم در بهار, قار و قور شکم در تابستان, قار و قور شکم در پاییز, قار و قور شکم در زمستان,آشنایی با قار و قور شکم,همه چیز در مورد قار و قور شکم, قار و قور شکم واگیردار است, قار و قور شکم و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان قار و قور شکم
به گزارش بی اس ام اس یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه«بیشترین چیزی که باعث افزایش گاز معده و نفخ می شود نوع غذا و نحوه غذا خوردن فرد است» گفت:«افراد مبتلا نباید از غذاهایی که قابل هضم نیستند استفاده کنند.»گاهی برخی از افراد احساس میکنند شکمشان بیش از حد قار و قور میکند در حالی که گرسنه نیستند، این افراد دچار نفخ و احساس وجود گاز زیاد در رودهها و شکم خود می کنند و بسیاری از بیمارانی که این مشکل را دارند شاید معده آنها مثل افراد عادی تولید گاز کند اما به دلیل اینکه معده این افراد حساسیت زیادی دارد تصور میکنند که بیشتر از افراد معمولی دچار نفخ میشوند.بیشترین چیزی که باعث افزایش گاز معده و نفخ می شود نوع غذا و نحوه غذا خوردن فرد است چرا که برخی از افراد عادات غذایی بدی دارند و غذای خود را آهسته نمیخورند بلکه غذا را با عجله و به همراه مایعات زیاد و مخصوصا مایعات گازدار مثل نوشابههای گازدار می خورند و یا عادت دارند غذا و یا نوشیدنی های خود را هنگامی که خیلی داغ است میل کنند یا عادت به آدامس جویدنهای زیاد دارند که تمام این موارد میتواند بر این مشکل فرد نقش داشته باشد.
این فوق
تخصص گوارش و کبد تصریح کرد:« افراد مبتلا نباید از غذاهایی که قابل هضم
نیستند استفاده کنند به عنوان مثال مصرف انواع حبوبات و برخی سبزیجات مثل
کلم باعث می شوند که باکتری های دستگاه گوارش شکسته شده و ایجاد اسیدهای
چرب و در نهایت تولید گاز نماید.»برای درمان افراد مبتلا ابتدا بایستی شرح
حال کاملی از بیمار گرفته شود و معاینه دقیقی صورت گیرد تا بیمار مبتلا به
بیماریهای ارگانیک و یا انسداد رودهای نباشد که در صورت ابتلا به این
بیماری مواد در داخل روده ها تجمع پیدا کرده و خوب دفع نمیشود.»پس از
برطرف کردن این مشکلات باید روش غذا خوردن بیمار اصلاح شود و نباید پرخوری
داشته باشد، از حجم غذاهای خود کم کند، با دهان بسته غذا بخورد، از مصرف
زیاد مایعات خصوصا مایعات گازدار خودداری کند، مصرف زیاد سبوس ها، حبوبات،
غذاهای فیبردار، برخی سبزیجات مثل کلم، پیاز، ترب، کلم بروکلی
در افراد ایجاد حساسیت کرده و افراد دچار نفخ میشوند لذا باید از مصرف
آنها خودداری کنند و میتوان گفت تنها چیزی که کمتر باعث نفخ می شود برنج
است.
منبع:salamatnews.com