سیب و یبوست

سیب و یبوست

سیب و یبوست , سیب و یبوست نوزاد , سیب و یبوست کودکان , سیب و یبوست بارداری 

عوامل شایعی که یبوست را تشدید می‌کنند عبارتند از: نوع رژیم غذایی، نداشتن رژیم غذایی حاوی سبزیجات و میوه‌ها، کم مصرف‌کردن مایعات و نداشتن فعالیت فیزیکی مناسب. مصرف برخی داروها مثل داروهای ضد فشار خون بالا و برخی داروهای پایین‌آورندهٔ چربی‌های خون هم در ایجاد یبوست مؤثرند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آشنایی با خواص سرکه و آب سیب و یبوست کودکان و بارداری در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

رابطه سیب و یبوست

بیست درصد از کل جمعیت بزرگسالان در آمریکا با وجود استفاده از مسهل تجاری به طور منظم از یبوست رنج می برند یبوست زمانی رخ می دهد که روده بزرگ آب را از مدفوع که برای یک مدت زمان طولانی تر در روده مانده جذب می کند این امر به دلیل کمبود فیبر، کم آبی بدن، فعالیت بدنی ناکافی و سندرم روده تحریک پذیر رخ می دهد. مصرف سیب یکی از راه های طبیعی برای درمان و جلوگیری از یبوست در نظر گرفته می شود در حال حاضر فیبر، محلولی که در پوست آن قرار دارد و دیگر ترکیبات ضروری یک اثر ملین برای مدفوع سخت ارائه می دهد و آنها را به راحتی قادر به حرکت از طریق دستگاه گوارش می نماید.

رژیم غذایی برای یبوست

تغییر در رژیم غذایی شامل توصیه به مصرف مواد غذایی پُرفیبر مانند سبزیجات و افزایش مصرف میوه‌جات است. افزایش تحرک و فعالیت بیمار نیز توصیه می‌شود. نوشیدن آب و چای کمرنگ و سایر مایعات نیز توصیه می‌شود. درضمن، در میان میوه‌ها، گریپ‌فروت برای درمان این بیماری بسیار مفید است. چای پررنگ می‌تواند موجب یبوست شود. افراط در نوشیدن قهوه، به‌دلیل دارا بودن مقادیر زیادی کافئین می‌تواند باعث ایجاد یبوست شود.

خواص سیب و یبوست

مصرف سیب به صورت رنده یا کمپوت خانگی به دفع بسیاری از سموم کمک می‌کند. همچنین افرادی که دچار یبوست هستند بهتر است که سیب را بعد از غذا مصرف کنند که موجب لینت مزاجشان می‌شود، البته با فاصله یک ساعت بعد از غذا. همچنین افرادی که دچار آلرژی هستند, بهتر است که آب سیب را یک ساعت قبل از غذا همراه با یک قاشق غذاخوری خاکشیر مصرف کنند.

درمان یبوست با موز و سیب

موز سرشار از فیبر، پکتین و پتاسیم است که در درمان یبوست بسیار مفید است آنزیم های موجود در آن به عنوان یک ملین ملایم طبیعی عمل می کنند. یک سیب و موز به تکه های کوچک ریز ریز کنید. این سالاد میوه را ۲ – ۳ بار در روز مصرف کنید.

طرز تهیه کیک

طرز تهیه کیک

طرز تهیه کیک ساده , طرز تهیه کیک اسفنجی , طرز تهیه کیک مرغ , طرز تهیه کیک یزدی 

کیک خانگی نوعی شیرینی است که به هنر دست آشپز در خانه و امکانات یک آشپزخانه خانگی و روشهای ساده تر تهیه و پخته میشود. کیک ها با خواستگاه اروپایی، نوعی نان شیرین محسوب میشوند که با سه ویژگی شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی شناخته شده است. اصلی ترین مواد تشکیل دهنده کیک ها آرد، شکر و روغن است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه کیک اسفنجی و یخچالی ساده و شکلاتی خوشمزه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه کیک اسفنجی خوشمزه

 آرد  ۲ پیمانه
 شکر ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی

ابتدا زرده‌ها و سفیده تخم‌مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید شود تا  از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال بگذارید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده‌ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کش دار شود. حالا کم‌کم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در انتها سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

طرز تهیه کیک شکلاتی , طرز تهیه کیک شکلاتی خیس , طرز تهیه کیک هویج , طرز تهیه کیک خیس

مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کرده‌اید بریزید و آن را در فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید. بعد از آنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکه‌های شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزیین کنید.فوت و فن : تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.قبل از پخت و آماده کردن کیک باید ظرف ها خشک و تمیز باشند.

پیاز و فشار خون

پیاز و فشار خون

 پیاز فشار خون , پیاز فشار خون را بالا میبرد , پیاز فشار خون , پیاز برای فشار خون

پیاز (نام علمی: Allium cepa) گیاهی از سرده سیر در زیرتیره پیازیان از تیره نرگسیان است. پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌ها و صیفی‌جات خوراکی در دنیا و ایران است . این محصول سه هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر کشت می‌شده‌است و بر اساس برخی اسناد کارگرانی که در ساختن اهرام مصر فعالیت می‌کرده‌اند، از پیاز به عنوان غذایِ اصلی استفاده می‌کردند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره همه چیز درباره تاثیر و رابطه آب پیاز و فشار خون در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

فشار خون بالا

فشارخون بالا عامل مرگ ۱/۷ میلیون نفر (حدود ۱۳ درصد از کل مرگ ومیرها) در جهان است و ۴/۴ درصد از کل بار بیماری ها نیز به فشارخون بالا نسبت داده می شود. ۶۰۰ میلیون نفر در جهان دارای فشارخون بالا هستند سکته مغزی، بیماری های قلبی، نارسایی کلیوی و سایر بیماری‌ها تنها به افرادی که فشارخون بالا دارند محدود نمی‌شود بلکه در افرادی که فشارخون آنها کمی بالاتر از حد طبیعی است نیز بروز می‌کند.

خواص پیاز

پیاز قرمز از موثرترین مواد غذایی در از بین بردن سلول های سرطانی روده بزرگ و سینه است زیرا سرشار از کورستین و آنتوسیانین است که هر دو خاصیت ضدسرطانی قوی دارند.کورستین موجود در پیاز دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است که به تقویت قلب کمک می کند.پیاز همچنین در کاهش فشار خون و جلوگیری از ابتلا به تصلب شرایین مفید است.ترکیبات گوگردی و کورستین موجود در پیاز اثر مثبت در کاهش قند خون دارد، اگرچه این تاثیر تنها هنگام مصرف پیاز همراه متفورمین دیده شده است.مصرف پیاز سفید از کاهش تراکم استخوانی جلوگیری و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

رابطه پیاز و فشار خون بالا

پیاز برای بدن فواید زیادی دارد که شایع‌ترین آن افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن است، پیاز گیاه ضد التهاب از گرفتگی عروق جلوگیری می‌کند؛ این گیاه خاصیت تب بری، ادرار آور، قاعده آور، کاهش فشار خون، کاهش سطح کلسترول و چربی خون، کاهش قند خون، اثرات هورمونی روی بدن، ضد اسپاسم دارد و در نهایت یکی از اثرات مهم این ماده، افزایش قدرت باروری افراد است. پیاز حاوی ماده‌ای به نام آدنوزین است و در ضمن دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی بوده که در انواع تیره آن مقدار بیشتری موجود است و در اصل پیاز را عامل مؤثری در پایین آوردن کلسترول و فشار خون و کاهش لخته شدن خون در سرخ‌رگ‌های قلب می‌دانند که به این لحاظ تأثیری کاملاً شبیه به آسپرین دارد.

سیر برای فشار خون

حداقل در هفده آزمایش بالینی نشان داده شده است که سیر قادر به تعدیل فشار خون است و میزان کاهش آن در اغلب آزمایش‌ها با خوردن ۶۰۰ میلی‌گرم سیر از پنج تا ۱۰ درجه است. شنبلیله: تحقیقات نشان داده است که گرد تخم شنبلیله آسیاب شده، کلسترول خون را پایین می‌آورد و ثانویه به آن، منجربه کاهش فشار خون خواهد شد. ماده ژله‌ای که از انواع فیبر قابل حل در آب به نام گالاکتومان است و در تخم شنبلیله وجود دارد، به اسیدهای صفراوی باند شده و موجب کاهش کلسترول حتی در حد تأثیر داروهای مصنوعی می‌شود.

کلم بروکلی و تیروئید

کلم بروکلی و تیروئید

 کلم بروکلی و تیروئید , کلم بروکلی تیروئید , کلم بروکلی و کم کاری تیروئید , کلم بروکلی برای تیروئید

 کم کاری تیروئید از بیماری‌های شایع در زنان است. ضعف و خستگی از علائم کم کاری تیروئید است. درمان کم کاری تیروئید با قرص لووتیروکسین سدیم است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آشنایی با تاثیر و خواص کلم بروکلی و تیروئید کم کار در مردان و زنان در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

تیروئید

تیروئید یک غده‌ درون‌ریز است که در قسمت عرضی حنجره جلوی گلو قرار دارد و دو نوع هورمون با نام‌های تری یدوتیرونین (T3) و تیروکسین (T4) تولید می‌کند که وظیفه این هورمون‌ها، تنظیم مصرف انرژی، تولید گرما و تسهیل رشد در بدن است. بدن ما با این دو هورمون پیام‌هایی برای سوزاندن انرژی و همچنین تنظیم متابولیسم دریافت می‌کند. به این ترتیب تیروئید با آن قد و قواره‌ کوچک خود مسئولیت توانمندی بدن در سوزاندن چربی‌ها، تنظیم وزن و مدت زمان خواب را بر عهده دارد.

تاثیر کلم بروکلی و تیروئید کم کار

برخی از مواد غذایی حاوی ترکیباتی هستند که منجر به کاهش عملکرد تیروئید می‌شوند. بهتر است افراد مبتلا به کم کاری تیروئید این مواد غذایی مانند خانواده کلم، سویا، سیب زمینی شیرین و … را در رژیم غذایی محدود کنند. کم کاری تیروئید یکی از شایع ترین بیماری ها در تمام دنیا می‌باشد که اثرات فراوانی از جمله چاقی را به همراه دارد. بسیاری از افراد ابراز می‌دارند با وجود مصرف مقادیر کمی مواد غذایی باز هم روند صعودی افزایش وزن در آن ها مشاهده می‌شود.

کم کاری تیروئید چیست

زمانی که غده تیروئید نتواند به اندازه کافی هورمون تولید کند، بیماری کم کاری تیروئید بروز می‌کند. به این بیماری اصطلاحا هیپوتیروئیدی (Hypothyroidism) یا کم‌کاری غده تیروئید نیز گفته می‌شود که پس از دیابت شایع‌ترین بیماری در بین بیماری‌های غدد درون ریز و در زنان سه برابر شایع‌تر از مردان است.

کلم بروکلی برای تیروئید کم کار , کلم بروکلی برای تیروئید ضرر دارد , کلم بروکلی برای تیروئید خوبه , کلم بروکلی برای کم کاری تیروئید

انواع کم کاری تیروئید

شایع‌ترین نوع آن زمانی است که غده تیروئید نتواند هورمون T4 را به اندازه کافی بسازد. (هورمون T4 عملکردهای اساسی بدن را از قبیل ضربان قلب، هضم غذا، رشد فیزیک و ذهنی تنظیم می‌کند.) نوع دیگر از این بیماری زمانی به وجود می‌آید که غده هیپوفیز به میزان کافی هورمون محرک تیروئید (TSH) تولید نکند. به این بیماری، کم کاری تیروئید هیپوفیزی گفته می‌شود. (غده تیروئید تحت تاثیر هورمون TSH می‌باشد). هر بیماری تخریب کننده غده هیپوفیز که باعث آسیب رسیدن به تولید سلول‌هایی شود که هورمون تحریک کننده تیروئید ترشح می‌کنند می‌تواند باعث این بیماری گردد. این هورمون، تیروئید را به تولید میزان طبیعی هورمون تیروئید تحریک می‌کند. نوع دیگری از این بیماری به علت نداشتن عملکرد صحیح هیپوتالاموس به وجود می‌آید. (هیپوتالاموس ، قسمتی از مغز به حساب می‌آید که عملکرد غدد کل بدن را کنترل می‌کند).

خواص ثعلب

خواص ثعلب

خواص ثعلب , خواص ثعلب چیست , خواص ثعلب برای مردان , خواص ثعلب برای پوست صورت 

طبیعت ثعلب گرم و مرطوب می باشد. ثعلب حاوی مقادیر بالای لعاب، نشاسته و آلبومین است.ثعلب در واقع پودری است که از آسیاب کردن غده های گونه ای از گیاهان تیره ثعلبیان با نام علمی (orchis mascula) به دست می آید.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ثعلب قلوه ای و پنجه ای برای مردان و پوست صورت و سرفه در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

گیاه شناسی ثعلب‌

رنگ‌ پوسته‌ غدد زیرزمینی‌ صورتی‌ و داخل‌ آن‌ سفید است‌. طعم‌ آن‌ کمی‌ شیرین‌، لزج‌ و کمی‌ تند است‌. معمولاً محل رویش این گیاه داخل باغها و بیشه هاست و زمان گل دهی آن از اواخر فروردین تا اواخر خرداد است. این گیاه پیازی دارد که پیاز آن مورد استفاده است. گیاهی با گلهای آبی واژگون است. از پیازاین گیاه بعد از خشک و پودر کردن برای بستنی سازی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد. معمولاً غده‌ ثعلب‌ در اوایل‌ تابستان‌ می‌رسد.جالب است بدانید ثعلب نام عربی ارکیده است. این گیاه بومی مرکز، جنوب اروپا و ترکیه بوده که دارای گل هایی خوشه ای به رنگ بنفش و گاهی سفید رنگ می باشد.برگ های این گیاه نیزه ای هستند که لکه های بنفش و قهوه ای بر روی آن ها دیده می شود.

خواص ثعلب در طب سنتی

در طب سنتی ثعلب به عنوان یکی از بهترین گیاهان دارویی برای درمان بسیاری از بیماری های پوستی از جمله آکنه و جوش صورت استفاده می شود. ۲٫ جوان سازی پوست صورت ثعلب به بازسازی سلول های پوستی کمک می کند، باعث سفت تر شدن پوست شده و با رفع چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود. ۳٫ درمان ریزش مو در طب سنتی از ثعلب به دلیل مقادیر بالای مواد مغذی که دارد برای تقویت فولیکول ها و درمان ریزش مو استفاده می شود. ماسک ثعلب برای مو مقداری پودر ثعلب را با روغن زیتون و گل سرخ ترکیب کرده و بر روی مو ها و پوست سر بمالید، بگذارید ۱۵ دقیقه بماند و سپس با آب و شامپو بشویید.

مصرف ثعلب در بارداری

هنوز اطلاعات دقیقی از اثر ثعلب بر روی زنان باردار و شیرده منتشر نشده اما در برخی منابع آمده که ثعلب می تواند باعث سقط جنین شود به همین دلیل متخصصان توصیه می کنند که زنان در دوران بارداری و شیردهی از مصرف آن اجتناب کنند.

کاربرد پودر ثعلب

پودر ثعلب را به دلیل لعابی که دارد و همچنین به عنوان طعم دهنده در آشپزی و برای تهیه انواع دسر ها از جمله مربا، پودینگ، بستنی (به ویژه بستنی سنتی ایران) و شیر موز استفاده می کنند. پودر ثعلب را برای تهیه چای و دمنوش آن و انواع نوشیدنی های داغ به کار می برند. در ترکیه از ترکیب ثعلب با شیر داغ، دارچین و شکر یک نوشیدنی پر طرفدار تهیه می شود که سالپ (Salep) نام دارد.

خواص ثعلب

خواص دارویی این گیاه به طور خلاصه عبارتند از: تقویت کننده نیروی جنسی و زیاد کننده اسپرم است. شیاف برگ ثعلب با زعفران و کمی مشک قبل از امیزش جنسی برای نازایی به کار می‌رود. در گذشته جهت تقویت کودکان همراه شیر به آن‌ها ثعلب می‌دادند. جهت درمان ورم کلیه و مثانه از دمکرده این گیاه می‌توان استفاده کرد. برای درمان سرماخوردگی و اخلاط خونی به صورت دم کرده استفاده شود. برای جلوگیری و درمان انزال زودرس از ثعلب استفاده می‌کنند. در درمان یبوست بسیار موثر است. ترکیب عصاره ثعلب با شیر گرم، عملکرد روده را روان کرده و از این رو به درمان مشکلات مربوط به سیستم گوارش کمک میکند.

تعبیر خواب نان گرفتن از مرده چه چیزی است

تعبیر خواب نان گرفتن از مرده چه چیزی است

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد تعبیر خواب نان دادن و نان گرفتن از مرده صحبت کنیم.شاید شما هم عزیزانی را داشته باشید که در قید حیات نیستند و این خواب را دیده باشید.

تعبیر خواب نان گرفتن از مرده ، تعبیر خواب نان گرفتن از مرده امام صادق ، تعبیر خواب نان دادن به مرده

تعبیر خواب نان گرفتن از مرده چیست

آن گونه که از تعبیر بزرگان تعبیر خواب بر می آید دادن هر چیزی به مرده بد است و گرفتن هر چیزی نیز خوب است.یعنی اگر ما در خواب به مرده نان بدهیم خوب نیست و گرفتن نان از مرده بسیار خوب است.

حضرت دانیال معتقد است که اگر در خواب از مرده نان بگیرید بسیار خوب است و به شما مالی می رسد از جایی که اصلا فکرش را هم نمی کنید.به طور کلی گرفتن هر نوع خوردنی از مرده روزی حلال و فراوان است.

منوچهر مطیعی معتقد است که گرفتن هر چیزی در خواب از مرده خوب است و اگر نان از مرده بگیریم روزی فراوان و حلال به شما می رسد.

تعبیر خواب نان گرفتن از مرده ، تعبیر خواب نان گرفتن از مرده امام صادق ، تعبیر خواب نان دادن به مرده

تعبیر خواب گرفتن نان از مرده

محمد بن سیرین معتقد است که گرفتن نان و قرآن و غذا در خواب از مرده خیلی خوب است. اگر به شما قرآن داد که شما در اطاعت خدا پیشی می گیرید و گرفتن نان و غذا هم اشاره به روزی فراوان شما دارد.

امام جعفر صادق ع دیدن نان در خواب را خوب می دانند و بر خیر و برکت و ولایت و مال حلال و عیش خومش تعبیر می کند و گرفتن نان از مرده روزی حلال است.

ابراهمی کرمانی گرفتن نان از مرده را عیش و نعمت تعبیر می کند.اگر مرده به شما نان جو داد نشان پارسایی است و اگر نان برنج به شما داد تعبیرش کار و تلاش توام با موفقیت است.

تعبیر خواب نان گرفتن از مرده ، تعبیر خواب نان گرفتن از مرده امام صادق ، تعبیر خواب نان دادن به مرده
ابراهمی کرمانی گرفتن نان عدس و باقلا و نخود از مرده تمام شدن غم و اندوه می داند.به طور کلی گرفتن نان در خواب از مرده دلیل بر خیر و برکت است.اگر مرده به شما نان سفید است تعبیرش ثروت زیاد است.
تعبیر خواب گرفتن نان سیاه از مرده ثروت کم است.اگر در خواب دیدید که مرده نان می پخت و سپس به شما داد تعبیرش این است که در کارها موفق می شوید.
تعبیر خواب گرفتن نان خشک از مرده غلبه بر دشمنان است و گذفتن نان تازه تمام شدن دوره بد زندگی شما است.