سیب و خواص سیب

سیب و خواص سیب

خواص آب سیب،خواص سیب،خواص آب سیب برای کودکان،خواص آب سیب در بارداری،خواص سیب زرد،خواص سیب سبز

سیب این میوه بهشتی پر از خواص بی نظیر است
بهتر است بدانید که خواص سیب، یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما سیب به شمار می رود . در واقع از زمان‌های گذشته مردم

جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. درواقع طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده است  و از آنجا این

میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل انتقال یافته است.سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شده است .

گفتنی است که تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. بهتر است بدانید که سیب نشانه‌ی عشق و باروری، دوستی، زیبایی،

خوش‌بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و … می‌باشد. سیب دارای انواع بسیار متفاوتی استوبا طعم های خوشمزه و دلپذیر.

سیب، خواص سیب

قابل ذکر است که همه‌ی سیب‌ها مثل  هم نیستند.

درواقع اندازه، رنگ، بو و مزه‌ی متفاوت در گونه‌های مختلف، تعیین کننده‌ی نوع مصرف آن‌ها می باشد. البته مواد مغذی موجود در یک سیب به اندازه‌ی آن سیب نیز بستگی دارد، نه نوع آن. گفتنی است که انواع سیب پس از مرکبات ( پرتقال ، نارنگی ، لیموشیرین، لیموترش و گریپ فروت) و موز ، عمده‌ترین میوه‌ی‌ پرورشی در سطح دنیا به شمار می رود.

ترکیبات شیمیایی سیب را بشناسید

قابل ذکر است که سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است و بی‌مناسبت نیست که یک ضرب‌المثل انگلیسی را یادآوری کنیم که می‌گوید

که خوردن یک سیب در روز شما را از رفتن نزد دکتر بی‌نیاز می‌ نماید.
سیب، خواص سیب

جالب است بدانید که یکی از خواص سیب این است که در حفظ طراوت و شادابی پوست بسیار موثر است.

با استفاده از سیب می‌توان ناراحتی‌های رایجی مانند خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ پریدگی

و بسیاری از بیماری‌های پوستی طولانی و مزمن را از بین برد یا ازنشانه‌های آن‌ها را کاست .

د رواقع این قابلیت سیب به دلیل وجود ریبوفلاوین (ویتامین B2)، ویتامین C و A ، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم می‌باشد

سیب، خواص سیب

قابل ذکر است که از بروز بیماری نقرس و درد مفاصل جلوگیری می‌کند،یکی از بیماری‌هایی که به‌طور مشخص به علت پرخوری و مصرف مداوم

منابع حیوانی (گوشت قرمز و چربی) و الکل بروز می نماید ، درد مفاصل و نقرس است.

البته آمادگی ابتلا به این بیماری ارثی می باشد.

د رواقع در موارد شدید، بیمار با دارو و کمپرس سرد درمان می‌شود.

بهتر است بدانید که برای جلوگیری از گسترش و طولانی شدن بیماری پیروی از برنامه‌ی غذایی فاقد گوشت و چربی، لازم است.

لازم به ذکر است که  سیب میوه‌ای بسیار باارزش است؛ چرا که هم‌چربی چندانی ندارد و هم موجب کاهش اوره می‌گردد.

سیب خام یا پخته مانع تشکیل اسید اوریک در بدن می‌شود و پس از مصرف آن مقدار کلی اسیدهای ادرار، به ویژه اسید فرمیک افزایش می‌یابد.

جالب است بدانید که مصرف آن برای مبتلایان به درد مفاصل و نقرس توصیه می‌گردد.

سیب، خواص سیب
قابل توجه است که یکی دیگر از خواص سیب این است که اثر آرام بخشی دارد،

در واقع دم کرده ی پوست سیب که با اندکی عسل شیرین شده باشد، نوشیدنی آرام بخشی است.

البته خوردن سیب خام نیز تأثیر آرام بخشی بر دستگاه اعصاب دارد.

گفتنی است که علاوه بر ویتامین‌های گروه B، منیزیم و فسفر و برخی عناصر دیگر موجود در سیب اثر آرام بخشی بر اعصاب دارد.

د رواقع همچنین شیرینی سیب و جویدن آن باعث انبساط عضلات منقبض صورت می‌شود.

پس سیب این میوه مفید را هرگز فراموش نکنید.

سیب و خواص سیب

زردآلو

گیلاس

آلبالو

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.